Visions i opinions de com pot ser la producció primària d’aliments en el segle XXI a Catalunya
7 DE JULIOL, IEC, Carme, 47, 08001-BARCELONA, Sala PI I SUNYER
🟠 09:45-10:00 Presentació del GECCC i de la Jornada Javier Martín-Vide (GECCC-UB)
🟠 10:00-10:25 La incertesa ambiental en el segle XXI a Catalunya Marc Prohom (SMC)
🟠 10:30-10:55 La producció d’aliments al camp i al mar, segons l’informe MedECC Robert Savé (GECCC-IRTA) 1
☕ 11:00-11:25 Cafè
🟠 11:30-11:55 Tot el menjar vindrà del camp/mar? Realitat o ficció Anna Palli (IRTA)
🟠 12:00-12:25 La legislació alimentària com a marc equitatiu i sostenible per a la producció i la disponibilitat d'aliments Lluis González Vaqué (Fundació Triptolemos)
🟡 12:30-13:15 Debat general
🟩 13:20 Clausura
Organitza: Grup d’Experts en Canvi Climàtic de Catalunya (Coordinador: Robert Savé)
📧 Contacte
Secretaria tècnica del Grup d’Experts en Canvi Climàtic de Catalunya:
Rosa M. Bosch Casadevall
gecccat@gmail.com
http://canvi-climatic.espais.iec.cat