30/05/2022

🟠 Barcelona 7.7.2022: X JORNADA TÈCNICA DEL GECCC - Visions i opinions de com pot ser la producció primària d’aliments en el segle XXI a Catalunya



 X JORNADA TÈCNICA DEL GECCC 

Visions i opinions de com pot ser la producció primària d’aliments en el segle XXI a Catalunya 


7 DE JULIOL, IEC, Carme, 47, 08001-BARCELONA, Sala PI I SUNYER 


 🟠 09:45-10:00 Presentació del GECCC i de la Jornada Javier Martín-Vide (GECCC-UB) 

🟠 10:00-10:25 La incertesa ambiental en el segle XXI a Catalunya Marc Prohom (SMC) 

🟠 10:30-10:55 La producció d’aliments al camp i al mar, segons l’informe MedECC Robert Savé (GECCC-IRTA) 1

☕ 11:00-11:25 Cafè 

🟠 11:30-11:55 Tot el menjar vindrà del camp/mar? Realitat o ficció Anna Palli (IRTA) 

🟠 12:00-12:25 La legislació alimentària com a marc equitatiu i sostenible per a la producció i la disponibilitat d'aliments Lluis González Vaqué (Fundació Triptolemos) 

🟡 12:30-13:15 Debat general 

🟩 13:20 Clausura 

Organitza: Grup d’Experts en Canvi Climàtic de Catalunya (Coordinador: Robert Savé)


📧 Contacte

Secretaria tècnica del Grup d’Experts en Canvi Climàtic de Catalunya:

Rosa M. Bosch Casadevall
gecccat@gmail.com
http://canvi-climatic.espais.iec.cat