Visions i opinions de com pot ser la producci贸 prim脿ria d’aliments en el segle XXI a Catalunya
7 DE JULIOL, IEC, Carme, 47, 08001-BARCELONA, Sala PI I SUNYER
馃煚 09:45-10:00 Presentaci贸 del GECCC i de la Jornada Javier Mart铆n-Vide (GECCC-UB)
馃煚 10:00-10:25 La incertesa ambiental en el segle XXI a Catalunya Marc Prohom (SMC)
馃煚 10:30-10:55 La producci贸 d’aliments al camp i al mar, segons l’informe MedECC Robert Sav茅 (GECCC-IRTA) 1
☕ 11:00-11:25 Caf猫
馃煚 11:30-11:55 Tot el menjar vindr脿 del camp/mar? Realitat o ficci贸 Anna Palli (IRTA)
馃煚 12:00-12:25 La legislaci贸 aliment脿ria com a marc equitatiu i sostenible per a la producci贸 i la disponibilitat d'aliments Lluis Gonz谩lez Vaqu茅 (Fundaci贸 Triptolemos)
馃煛 12:30-13:15 Debat general
馃煩 13:20 Clausura
Organitza: Grup d’Experts en Canvi Clim脿tic de Catalunya (Coordinador: Robert Sav茅)
馃摟 Contacte
Secretaria t猫cnica del Grup d’Experts en Canvi Clim脿tic de Catalunya:
Rosa M. Bosch Casadevall
gecccat@gmail.com
http://canvi-climatic.espais.iec.cat